Tăriceanu insistă: “Dacă îl arestaţi pe Şova, ieşim din UE, din NATO şi ne unim cu Rusia!”

România are oficial un manţogar şef! Tăriceanu nu-l lasă pe Şova din braţe sub nicio formă, tergiversând arestarea coruptului pesedist. Tăriceanu se opune în continuare arestării lui Şova şi ameninţă că va scoate România din UE şi NATO şi va da ţara pe mâna ruşilor, motivând că „Mi se rupe … de voi, sunt al doilea om în stat, fac ce vreau”.

“Deşi Curtea Constituţională spune clar că Şova trebuie arestat, Tăriceanu reia procedura. Zici că au furat împreună, ceea ce, de altfel, e şi cea mai probabilă explicaţie”, susţine Decebal Popescu, procuror DNA. Acesta mai spune că singura şansă de a-l aresta pe Şova este să modificăm Constituţia şi la Art. 1 să scrie: „Dan Şova trebuie arestat”, sau să-l arestăm şi pe Tăriceanu, pentru infracţiunea de trădare.

Tăriceanu le-a mai spus celor care cred că Şova ar trebui arestat că el a fost ales în mod democratic, şi Şova la fel: „Voi ne-aţi votat, e ţeapa voastră. Noi nu suntem puşi aici să arestăm pe cineva doar pentru că vor nişte sărăntoci. Uitaţi-vă la lungul nasului. Voi vă daţi la o parte când trec eu cu coloana oficială, nu invers!”, spune Tăriceanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult