Probleme la DNA. Procurorii n-au putut să-l interogheze cum trebuie pe Călin Popescu Tăriceanu, pentru că detectorul de minciuni era defect. După vizita lui Ponta, acesta n-a mai funcţionat. Sufocat de cascada de minciuni, i s-au ars siguranţele şi când a venit Tăriceanu a început să dea rateuri.tariceanu_mananca_ciocolata.jpg

“Ne-am dat seama că e ceva suspect, pentru că la întrebarea «Domnule Tăriceanu, aţi furat?», Tăriceanu a răspuns «Nu» şi aparatul n-a sesizat că e minciună. Ori asta e imposibil. Am verificat aparatul şi ne-am dat seama că e defect”, explică Codruţa Kövesi.

Codruţa e nemulţumită, dar spune că problemele vor fi rezolvate. “Acum nu putem testa nici detalii banale despre Tăriceanu. De exemplu, îl bănuim că de fapt nici n-ar fi şeful Senatului, ci mai degrabă un bandit, un interlop. Eu le-am spus colegilor că cel mai bine ar fi să folosim detectorul manual de minciuni, adică să-l bat eu cu furtunul de la maşina de spălat, până spune tot ce-a furat, cu cine şi mai ales unde sunt banii, ca să-i confiscăm”, a mai spus Codruţa.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 15.09.2016 18:58 Politic

National Cinematografic