Tăriceanu, o nouă gafă: după ce l-a invitat pe șeful Dumei în România, l-a și salutat cu „Sieg Heil”

Serghei Narâșkin, președintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), a efectuat vineri, 27 noiembrie, o vizită în România pentru a participa la Adunarea Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), la invitația președintelui Senatului Călin Popescu-Tăriceanu, care nu a ținut cont de faptul că oficialul rus are interdicție de a intra pe teritoriul UE. Mai mult, președintele senatului l-a salutat cu Sieg Heil pe oficialul rus șoptindu-i că „și eu îi urăsc pe jidani la fel de mult ca dumneavoastră”.

După ce un consilier al lui Tăriceanu l-a avertizat că Narâșkin nu este lider nazist, politicianul român a schimbat rapid discursul și l-a felicitat pe șeful dumei pentru „realizările excepționale în domeniul implementării marxism-leninismului în toate palierele societății multilateral dezvoltate” și a apreciat că el, personal, este un fan al ideologiei lui Mao dar este oricând dispus să se schimbe.

Oficialul român și-a exprimat speranța că cei care au protestat împotriva venirii lui Narâșkin într-o țară UE să aibă ocazia să-și reanalizeze opiniile într-un gulag viitor. „Nu înțeleg ce voiau cârnații, să-l chem pe țiganul ăla de Obama?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 noiembrie 2015 13:54
Citește mai mult despre: gafa tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult