Dacă n-a stat la coadă ca să-și reînnoiască permisul auto, era culmea ca Tăriceanu să stea la rând când își ia porția zilnică de căcat de la cantina Parlamentului. Președintele Senatului și-a sfidat colegii care așteptau înfometați la coadă și a intrat în cantină prin spate, ca să-și ostoiască pofta nebunească de căcat.

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg Nesimțirea lui Tăriceanu nu s-a limitat însă doar la băgatul în față la mâncat căcat. Al doilea om în stat efectiv a mâncat tot căcatul din cantină, lăsându-i flămânzi și iritați pe ceilalți parlamentari. Dealtfel, aceștia au și plecat acasă, pentru că nu pot munci la Parlament dacă nu mănâncă căcat.

”Pur și simplu i-a venit o poftă de nestăvilit de căcat și n-a mai putut să aștepte”, a încercat să-l disculpe pe Tăriceanu un apropiat. ”Și nu e singurul care face asta, nu înțeleg de ce lumea îl condamnă. Ar trebui să vedeți ce prăpăd fac Dragnea sau Ponta când ajung pe-aici. Au mâncat de câteva ori căcatul pe o săptămână într-o singură zi.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 12.08.2016 13:34 Politic

National Cinematografic