Dacă n-a stat la coadă ca să-și reînnoiască permisul auto, era culmea ca Tăriceanu să stea la rând când își ia porția zilnică de căcat de la cantina Parlamentului. Președintele Senatului și-a sfidat colegii care așteptau înfometați la coadă și a intrat în cantină prin spate, ca să-și ostoiască pofta nebunească de căcat.

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg Nesimțirea lui Tăriceanu nu s-a limitat însă doar la băgatul în față la mâncat căcat. Al doilea om în stat efectiv a mâncat tot căcatul din cantină, lăsându-i flămânzi și iritați pe ceilalți parlamentari. Dealtfel, aceștia au și plecat acasă, pentru că nu pot munci la Parlament dacă nu mănâncă căcat.

”Pur și simplu i-a venit o poftă de nestăvilit de căcat și n-a mai putut să aștepte”, a încercat să-l disculpe pe Tăriceanu un apropiat. ”Și nu e singurul care face asta, nu înțeleg de ce lumea îl condamnă. Ar trebui să vedeți ce prăpăd fac Dragnea sau Ponta când ajung pe-aici. Au mâncat de câteva ori căcatul pe o săptămână într-o singură zi.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 12.08.2016 15:34 Politic

National Cinematografic