Tăriceanu s-a oferit să mănânce gunoiul din Sectorul 1, contra unei sume modice

Așa da! Rar se întâmpla ca un politician să facă gesturi în interesul cetățeanului, dar atunci când se întâmplă e absolut firesc să marcăm evenimentul. Deci, felicitări sincere domnule Călin Popescu-Tăriceanu! Fostul șef al Senatului a dat un exemplu pe care sperăm să-l preia și alți politicieni și a început să mănânce cu poftă gunoaiele adunate pe străzile din Sectorul 1 al Capitalei.

Mai mult, a spus că va mânca gunoaiele contra unei sume modice, dar a insistat că nu se va supăra nici dacă o va face fără să primească vreun ban. Iar după ce va termina de mâncat toate gunoaiele de pe străzi, Tăriceanu promite că va începe să mănânce gunoaie și la domiciliul cetățeanului.

„Cum n-am intrat în Parlament și am mult timp liber, locuitorii Sectorului 1 nu trebuie să se mai obosească să ducă gunoiul afară, ci doar să mă cheme pe mine. Totul fără deranj, voi mânca gunoiul cuminte, pe preșul din fața ușii, fără să las mizerie“, a promis fostul șef al Senatului. Încă o dată, felicitări domnule Călin Popescu-Tăriceanu!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
15 decembrie 2020 14:08
Citește mai mult despre: tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult