Cunoscutul coprofil Călin Popescu Tăriceanu este din nou în centrul atenției, după un incident nefericit produs chiar la el în casă. Din câte se pare, politicianul a pedepsit-o drastic pe menajera sa, după ce aceasta, într-un moment inexplicabil de neatenție, a tras apa la veceu înainte ca Tăriceanu să îngurgiteze căcatul care plutea în apă și pe care îl păstrase pentru mai târziu.

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg
“Nu-mi explic ce a fost în capul ei, mai ales că în contractul de angajare am dedicat o întreagă secțiune căcatului. Plus de asta, am defectat intenționat mecanismul de tragere a apei, nici nu știu cum dracu a reușit, probabil a chemat un instalator fără acceptul meu. Îmi pare așa rău când mă gândesc la ce căcat frumos îmi păstrasem pentru prânz. Acum s-a dus pe apa sâmbetei”, spune Tăriceanu, salivând vizibil.
 
Acesta a avut, însă, noroc. “Chiar când am ieșit din casă, am văzut o vidanjă nesupravegheată parcată în fața clădirii. Am pus gura la furtun și am mâncat pe săturate. Sunt așa bine dispus că mă gândesc să o reangajez pe menajeră”, a declarat politicianul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Wednesday, 21.12.2016 12:00 Politic

National Cinematografic