Tăriceanu și-a concediat menajera, pentru că a tras apa înainte ca el să mănânce căcatul

Cunoscutul coprofil Călin Popescu Tăriceanu este din nou în centrul atenției, după un incident nefericit produs chiar la el în casă. Din câte se pare, politicianul a pedepsit-o drastic pe menajera sa, după ce aceasta, într-un moment inexplicabil de neatenție, a tras apa la veceu înainte ca Tăriceanu să îngurgiteze căcatul care plutea în apă și pe care îl păstrase pentru mai târziu.

“Nu-mi explic ce a fost în capul ei, mai ales că în contractul de angajare am dedicat o întreagă secțiune căcatului. Plus de asta, am defectat intenționat mecanismul de tragere a apei, nici nu știu cum dracu a reușit, probabil a chemat un instalator fără acceptul meu. Îmi pare așa rău când mă gândesc la ce căcat frumos îmi păstrasem pentru prânz. Acum s-a dus pe apa sâmbetei”, spune Tăriceanu, salivând vizibil.
 
Acesta a avut, însă, noroc. “Chiar când am ieșit din casă, am văzut o vidanjă nesupravegheată parcată în fața clădirii. Am pus gura la furtun și am mâncat pe săturate. Sunt așa bine dispus că mă gândesc să o reangajez pe menajeră”, a declarat politicianul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
21 decembrie 2016 10:00
Citește mai mult despre: gospodarie igiena menajera tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult