Călin Popescu Tăriceanu a fost informat de Biroul Electoral Central că trebuie să-și schimbe toate afișele și panourile electorale. Decizia vine după ce un cetățean a depus plângere împotriva președintelui corupților din ALDE, pe motiv că încalcă flagrant realitatea: Tăriceanu nu apare cu gura mânjită cu căcat, așa cum e firesc.

tariceanu_afis_electoral_corectat.jpg ”Îți lasă impresia că e un pensionar care face reclamă la proteze dentare, nu un politician care mănâncă căcat cât e ziua de lungă”, spune cetățeanul care a făcut plângerea. ”Nu e normal ca Tăriceanu să nu fie mânjit cu căcat pe gură!”

Vestea nu i-a căzut deloc bine lui Tăriceanu. ”Tocmai serveam un șerbet de căcat și, sincer vă spun, mi-a rămas căcatul în gât și era să mă înec cu el, când am aflat că trebuie să schimb afișele electorale”, s-a plâns liderul ALDE.

Chiar dacă inițial Tăriceanu s-a gândit să mânjească toate afișele lui cu căcat, ca să nu fie nevoit să le refacă, a renunțat la idee. ”Ar fi însemnat să irosesc extrem de mult căcat și nu mă lasă inima s-o fac. Asta e, voi face altele”, a oftat președintele Senatului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Monday, 24.10.2016 13:30 Politic

National Cinematografic