Tăriceanu, somat să schimbe afişele electorale, pentru că nu e mânjit cu căcat la gură, cum e normal

Călin Popescu Tăriceanu a fost informat de Biroul Electoral Central că trebuie să-și schimbe toate afișele și panourile electorale. Decizia vine după ce un cetățean a depus plângere împotriva președintelui corupților din ALDE, pe motiv că încalcă flagrant realitatea: Tăriceanu nu apare cu gura mânjită cu căcat, așa cum e firesc.

”Îți lasă impresia că e un pensionar care face reclamă la proteze dentare, nu un politician care mănâncă căcat cât e ziua de lungă”, spune cetățeanul care a făcut plângerea. ”Nu e normal ca Tăriceanu să nu fie mânjit cu căcat pe gură!”

Vestea nu i-a căzut deloc bine lui Tăriceanu. ”Tocmai serveam un șerbet de căcat și, sincer vă spun, mi-a rămas căcatul în gât și era să mă înec cu el, când am aflat că trebuie să schimb afișele electorale”, s-a plâns liderul ALDE.

Chiar dacă inițial Tăriceanu s-a gândit să mânjească toate afișele lui cu căcat, ca să nu fie nevoit să le refacă, a renunțat la idee. ”Ar fi însemnat să irosesc extrem de mult căcat și nu mă lasă inima s-o fac. Asta e, voi face altele”, a oftat președintele Senatului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 octombrie 2016 11:10
Citește mai mult despre: tariceanu

Alte articole

Vezi mai mult