Tăriceanu vine cu o nouă scuză: ”Nu puteam să stau la coadă, că furau ăștia fără mine”

După tot felul de scuze penibile pentru că s-a băgat în față ca să-și reînnoiască permisul și a evitat o coadă de o mie de persoane, Călin Popescu Triceanu a venit în sfârșit cu o explicație convingătoare pentru gestul lui. ”Nu puteam să stau câteva ore la coada aia, că furau ăștia fără mine”, a spus președintele Senatului.

”Nici nu aveți idee câte milioane se pot fura în câteva ore”, a continuat Tăriceanu. ”De fapt, ce vorbesc eu aici? Zeci de milioane, poate sute, nu doar câteva milioane. Și nu mă refer aici doar la parlamentari, că la fel de bine fură și colegii de partid cu funcții de primar sau consilier local. Chiar nu puteam să stau deoparte când știam cât se va fura în acele ore. Deci nu sunt nesimțit, cum s-a spus, sunt doar hoț!”

Tăriceanu spune că, dacă presa va continua să insiste cu acest subiect, se va vedea nevoit să ceară daune în justiție. ”Fiecare moment în care stau să dau explicații în fața jurnaliștilor este un moment în care eu nu fur. Eu pierd bani la fiecare declarație pe care o fac, deci mi se pare normal să pun jurnaliștii care mă agasează să-mi plătească daune”, a amenințat președintele Senatului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 august 2016 14:11
Citește mai mult despre: furat Parlament tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult