Tatiana Niculescu-Bran a demisionat pentru a petrece mai mult timp cu cele 174 de pisici ale sale

Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Iohannis şi-a motivat demisia: “Am 174 de pisici care miaună de dorul meu şi curăţarea litierelor nu-mi lasă timp pentru a-mi exercita funcţia de la Cotroceni”.

Surse din Cotroceni confirmă retragerea purtătoarei de cuvânt: “Îşi lua pisicile la muncă şi acestea făceau murdării pe Constituţia Oficială, ceea ce crea un anume disconfort preşedintelui, obişnuit cu ordinea şi curăţenia”.

În discuţiile cu jurnaliştii acreditaţi, doamna Bran spunea că atunci când are probleme de sănătate aşeza una din pisici pe părţile care mă dor şi pisica produce un nexus de sănătate, care mă vindecă. Tatiana avea şi paranoia că pisicile o urăsc, pentru că îi dădeau jos bibelourile şi îi zgâriau ciorapii, făcând ţara de râs la dineurile oficiale.

“Cel mai deranjant era că la finalul fiecărui mail ataşa o poză cu una din pisicile dumneaei şi în loc să ne spună ce făcea preşedintele, ne explica pe îndelete ce mănâncă Brusturel, Cofiţă, sau Bambulica, pisicile ei preferate”, spune o jurnalistă Realitatea Media.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 aprilie 2015 14:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult