Nu doar şcolile României sunt din ce în ce mai şubrede! În această după-amiază, tavanul unui birt sătesc din judeţul Vaslui s-a prăbuşit din senin peste alcoolicii satului, stârnind panică în întreaga comună. Din fericire, niciun beţiv nu a fost rănit pentru că, încă din zorii zilei, aceştia zăceau sub mesele solide ale localului.

betivi_sub_mese_acoperis.jpg
“Când m-am trezit, am tras o sperietură soră cu moartea. Ditamai bucata de tencuială picase chiar lângă masa sub care dormeam”, recunoaşte Sandu T., client fidel al bodegii distruse. “M-am ridicat, am văzut că eram singur, am ieşit de sub dărâmături şi m-am mutat la birtul de peste drum, unde stăteau prietenii mei şi ciocneau un păhărel cu ăia de la ISU.”

Deoarece la birtul de peste drum o buturugă de bere e cu 50 de bani mai scumpă, oamenii locului s-au mobilizat în timp record şi au reconstruit acoperişul cârciumii preferate, folosind bârne recuperate de la căminul cultural, prăbuşit total în urmă cu o săptămână, precizează cotidianul local Ebrietatea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 10.11.2017 20:19 Politic

National Cinematografic