Taxa pe internet i-a înrăit pe unguri! Pe lângă Ardeal, vor să ne fure şi parola de la wireless

De când premierul Viktor Orban a introdus o taxă usturătoare pe internet, ungurii au lăsat deoparte orice scrupulă! Astfel, mulţi cetăţeni maghiari nu se mai mulţumesc să ceară doar Ardealul, râvnind şi la parola de la reţeaua wireless a României.

“Sigur, vrem daţi în continuare la noi Erdely, estem primii la el, dar mai important, daţi la noi parola de la internet. Estem primii şi acolo, fără îndoiale deloc”, a transmis ambasadorul maghiar K. Lács-Kürtős. “Internet fără taxe trebuieşte la noi pentru intrat la Magyar tőrrent, Magyar gőőgle şi mai ales Magyar Pőrnhüb!”

“Din păcate, asistăm la o consecinţă firească a taxării internetului în Ungaria”, explică Decebal Pişta, sociolog şi patriot român. “Un asemenea gest nu putea decât să zgândărească sentimentul iredentist de peste Tisa, readucând în prim plan tot felul de legende potrivit cărora ungurii au fost primii pe internetul românesc.”

Până în prezent, autorităţile române au refuzat să cedeze la insistenţele iredentiştilor maghiari, adăugând că au luat măsuri de securitate fără precedent. “Nu mai suntem pe timpul Diktatului de la Viena, să avem parola 1234”, a declarat un înalt oficial român.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 octombrie 2014 15:10

Alte articole

Vezi mai mult