Te-ai săturat să mergi la DNA cu nesimţiţii de jandarmi? Poţi folosi noua aplicaţie Düber!

Confort, demnitate şi tarife decente. Asta oferă aplicaţia Düber, destinată corupților români sătui să fie cărați cu aceleași dube fără aer condiționat, jegoase, și care nu vin niciodată la timp. Aplicaţia, creată de o misterioasă programatoare româncă numită Codruţa Kovesi, e puţin diferită de originalul Uber. La finalul călătoriei pune sechestru pe conturile coruptului şi îi ia toţi banii, nu doar valoarea cursei.

”Clienții în general sunt arestați la domiciliu, deci locația de pornire e mai totdeauna aceeași. Cu Düber e mai sigur, pentru că urmăresc prin GPS traseul dubei, ca să mă asigur că jandarmul nu cumva ia șpagă și îl face scăpat pe corupt”, spune discreta programatoare Codruța.

Dacă ai o dubă de orice tip te poți înscrie și tu în aplicație, ca transportator. Condițiile sunt dure, însă. Pe traseu trebuie să oprești și să-l snopești în bătaie pe coruptul pe care îl transporți, ceea ce uneori durează chiar și o oră-două și e o operațiune obositoare, pentru că trebuie folosită o rangă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 iulie 2015 00:07

Alte articole

Vezi mai mult