Țeapă! Nemulțumit de scorul la alegeri, PSD a făcut contestație și a rămas cu doar 11%

Pentru că, pe lângă hoți și ticăloși, pesediștii din conducere sunt și incredibil de proști, aceștia s-au arătat sincer surprinși de rezultatul dezastruos de la europarlamentare. Convinși că „trebuie să fie o greșeală undeva, nu se poate…”, mai mulți lideri PSD care încă n-au înfundat pușcăria ca stăpânul lor au făcut contestație la Biroul Electoral Central, cerând renumărarea voturilor. Ei și-au motivat cererea prin faptul că între timp Șerban Nicolae a făcut rost de niște poze în care electoratele PNL și USR fac sex anal, dovadă clară a vicierii alegerilor.

Pesediștii au cerut ca renumărarea să fie făcută de un expert în domeniu, avansând așa, ca din întâmplare, numele Robertei Anastase. Totuși, pentru a nu risca să fie păcăliți, au început ei înșiși o numărătoare paralelă. Inițial, aceasta ar fi trebuit să fie făcută de secretarul general Codrin Ștefănescu, la care însă s-a renunțat rapid, cineva amintindu-și la timp vorba din bătrâni conform căreia Codrin Ștefănescu nu știe carte – în cazul de față, nici măcar matematică.

Tenace, dârză și curajoasă, Viorica Dăncilă a decis să-și asume ea însăși sarcina renumărării, pentru a demonstra că merită poziția „ca să fiu prima care sar la șotron cum m-a lăsat domnul Dragnea când a plecat undeva, departe, în delegație, gen”. Din păcate, pe Viorica a trădat-o tehnica folosită: numărând vot cu vot – „unu, unu, unu…” – i-a ieșit că PSD a obținut în total un singur vot. Până la urmă, BEC le-a comunicat pesediștilor că după contestație s-au ales chiar cu mai puțin decât inițial, mai exact 11% din voturi. Deși triști, aceștia s-au consolat că măcar tot e un număr mult mai mare decât lungimea lui Codrin Ștefănescu dimineața, când se trezește și înalță cortul pe sub cearșafuri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Harald
28 mai 2019 15:27
Citește mai mult despre: PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult