Lovitură de teatru! Deși se anunțase că Teatrul Nottara se va muta la Palatul Cotroceni, în ultimul moment totul a căzut din cauza președintelui Iohannis. Acesta ar fi pretins o chirie imensă pentru sala de spectacole de la Cotroceni, insistând totodată că dorește plata în avans pentru minim șase luni.

iohannis_palatul_cotroceni.jpg ”Se pare că domnul Iohannis are o impresie total greșită despre sumele care se câștigă din teatru în România”, a spus cu amărăciune directoarea Teatrui Nottara. ”Asta și pentru că, probabil, nu cumpără niciodată bilet, că preferă să intre gratuit. Inclusiv nouă ne-a precizat că suntem obligați să-i oferim un număr nelimitat de bilete gratuite dacă vrem să jucăm la Cotroceni.”

Klaus Iohannis nu a fost însă deloc afectat de căderea negocierilor cu Teatrul Nottara. Într-un timp extrem de scurt, președintele s-a înțeles cu o bancă cu care a avut o colaborare extrem de profitabilă și în Sibiu. ”Am primit chiar mai mult decât le-am cerut celor de la Nottara, deci e bine că nu m-am înțeles cu ei. Graba strică treaba, cum se zice la noi în Ardeal”, a declarat Klaus Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 26.11.2015 19:19 Politic

National Cinematografic