Teleormănenii refuză mita electorală a lui Oprea: Noi vrem ulei şi făină, nu doctorate

Aflat în primă expansiune, partidului generalului Oprea, UNPR, a întâlnit primul obstacol serios în Teleorman, unde mai mulți alegători nu s-au arătat dispuși să fie cumpărați. „A venit un domn la noi, de la UNPR, a zis că o să primim de toate, că o să fie bine. Dar nu avea nici găleată, nici ulei nici făină, doar niște hârtii. Păi ce să facem cu hârtiile alea”, au declarat teleormănenii care au refuzat mita.

Într-adevăr, mai mulți reprezentanți ai UNPR au descins zilele trecute în Teleorman, împărțind pliante electorale și doctorate oamenilor care ieșiseră la poartă să-i vadă. Alegătorii însă nu au fost convinși ușor de intențiile uneperiștilor.

Analiștii politici spun că, peste 100 de ani, când va veni civilizația și în acel județ, localnicii vor ști ce să facă cu diplomele de doctor oferite de Oprea, respectiv să se șteargă la cur cu ele, dar până atunci sunt complet inutile. Un teleormănean a încercat să vândă diploma de doctor la cârciumă, pe băutură, dar a fost refuzat de proprietar care i-a spus că nu acceptă decât bonuri de masă sau ajutoare sociale, în timp ce altul chiar s-a crezut doctor și a operat doi oameni din sat de apendicită. Împotriva acestuia nu s-au luat măsuri, întrucât rezultatul operației a fost identic cu cel obținut de medicul oficial al satului, respectiv pacienții au murit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 septembrie 2015 17:09
Citește mai mult despre: doctorate faina Oprea Teleorman ulei

Alte articole

Vezi mai mult