Teleormănenii speră ca viitura Dunării să le aducă ulei, făină şi găleţi

Viitura Dunării este aşteptată cu mari emoţii de teleormăneni. Cum de la ultimele alegeri nu au mai primit nici o pomană, teleormănenii îşi pun toate speranţele în viitură, de la care aşteaptă să le refacă stocurile de ulei, făină şi găleţi. Teleormănenii sunt chiar pretenţioşi şi speră ca produsele aduse de viitură să nu fie româneşti, ci nemţeşti sau, în cel mai rău caz, ungureşti.

„Sperăm ca viitura să nu vină cu mâna-n cur, ar fi frumos din partea ei să ne aducă nişte ulei, făină şi găleţi. Nu de alta, dar aşa e obiceiul la noi în judeţ. Dacă domnul Dragnea poate, ar trebui să poată şi viitura Dunării. Şi chiar ne-ar prinde bine un stoc nou, că tot ce am mai avut de la ultimele alegeri am dat acum şpagă la profesori, să ia copiii noştri Bacalaureatul”, a povestit un teleromănean din Zimnicea.

Chiar şi puţinii teleormăneni care şi-au permis concedii în această perioadă aşteaptă cu nerăbdare viitura Dunării. Ca să fie siguri că se aleg cu ceva, aceştia şi-au lăsat uşile şi geamurile deschise, trăgând speranţe că viitura le va băga uleiul sau făină direct în case.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iunie 2013 11:06

Alte articole

Vezi mai mult