Teleormanul, izolat total de peste trei zile! S-a pierdut stickul de internet al judeţului

De câteva zile, în Teleorman domneşte o atmosferă similară celei din Coreea de Nord, după ce stickul judeţean de internet, singurul care deservea cele peste 10 calculatoare din Alexandria, a dispărut fără urmă. Există zvonuri că dispozitivul ar fi fost furat, alte voci susţinând însă că prefectul ar fi de vină, fiind văzut recent cu o gaură în buzunar prin care diferite obiecte ar putea să alunece.

“Situaţia e gravă”, a declarat un reprezentant al Poliţiei rurale, aflat în căutarea stickului. “Văduviţi de cei 2 GB pe lună de informaţie, internauţii noştri fac încercări disperate să se conecteze la wirelessul judeţului Giurgiu, însă vecinii au o parolă foarte complicată şi nu vor să o scoată fiindcă, spun ei, ar însemna să tragă ei mai greu Game of Thrones şi Suleyman Magnificul de pe torente.”

Asemenea situaţii au mai fost întâlnite în Teleorman, mai mulţi politicieni locali promiţându-le deja locuitorilor că, până în 2016, reşedinţa de judeţ ar putea găzdui o puternică conexiune dial-up, disponibilă 24 de ore din 24, mai puţin când cineva vorbeşte la telefon.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult