Tensiune în Parlament! Zoo Băneasa şi Circul Globus îşi dispută locul lăsat vacant de Gigi Becali

Locul lui Gigi Becali în Camera Deputaţilor stârneşte conflicte la nivel înalt! Într-un comunicat recent, reprezentanţii Circului Globus contestă dreptul rivalilor de la Zoo Băneasa de a trimite în Parlament un înlocuitor pentru finanţatorul Stelei.

“Cum să trimiţi în Parlament un animal de la Zoo?”, se întreabă Robert Acrişor, îmblânzitor de coioţi la Circ. “E un afront la adresa cetăţenilor oneşti care l-au votat pe domnul Becali, cu intenţia clară de a trimite în forul legislativ un circar, un clovn, în niciun caz o fiară sălbatică! Numai puneţi-i domnului Becali un nas roşu de cauciuc şi n-o să-l puteţi deosebi de ai noştri. De aceea e datoria noastră să colindăm bâlciurile din toată ţara până găsim un saltimbanc demn de Camera Deputaţilor.”

“Prostii! Dacă domnul Becali ar şti să vorbească”, declară purtătorul de cuvânt al Zoo Băneasa, “v-ar spune că inima lui e într-un arbore falnic, lângă confraţii lui, primatele, în nici un caz călare pe monociclu sau jonglând biluţe. Un suplinitor pentru domnul Becali nu poate veni decât din junglă, iar noi vi-l putem oferi chiar azi.”

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Vasile
30 mai 2013 11:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult