Tensiune: Merkel şi Putin au discutat mai bine de o oră la telefon despre divorţul Biancăi Drăguşanu

Întreaga Europă e pe jar încă din această dimineaţă, când cancelarul german Angela Merkel l-a sunat pe preşedintele rus Vladimir Putin ca să discute “chestiuni cruciale” pentru viitorul Europei. Convorbirea – axată în special pe problema divorţului Biancăi Drăguşanu de Victor Slav – a durat o oră şi jumătate şi a fost foarte aprinsă, spun apropiaţii celor doi.

Nici unul dintre cei doi nu a emis încă un comunicat de presă, însă Angela Merkel a oferit reporterilor o declaraţie neoficială: “Lăsând la o parte Crimeea, Siria şi toate nimicurile, ce mă frământă pe mine cel mai mult este de ce Bianca a ales Parisul ca să fugă cu Cristea, şi nu Berlinul.”

“Domnul Putin, în calitate de reprezentant al celui mai important popor slav, implicit şi al lui Victor Slav, a perceput escapada amoroasă ca pe un afront la adresa slavilor de pretutindeni”, a adăugat cancelarul. “Diplomatic vorbind, divorţul Biancăi e un incident comparabil cu criza rachetelor din Cuba.”

Putin şi Merkel ar putea susţine o conferinţă de presă în cadrul emisiunii lui Măruţă, în care problema Biancăi va fi tranşată definitiv, după care atmosfera va fi destinsă de o discuţie lejeră despre situaţia din Ucraina.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 martie 2014 14:03

Alte articole

Vezi mai mult