Tensiuni în Capitală! Locuitorii din Berceni organizează un referendum pentru alipirea la Sectorul 1

Ample mișcări de stradă au avut loc ieri în zona pieței Sudului, unde mii de locuitori s-au strâns pentru a cere alipirea la sectorul 1. Sătui de promisiunile celor de la consiliul local și invidioși pe felul în care se dezvoltă sectorul din nordul capitalei, cetățenii din Berceni au ridicat baricade în zona Sun Plaza și Orășelul Copiilor. Mai mult, steaguri cu sectorul 1 au fost arborate pe geamurile primăriei iar Piedone, fostul primar, a fost fugărit ca-n filme până la o stație de metrou de unde a fugit in exil in sectorul 3.

«Dorința noastră este să ne alipim la sectorul mumă, pentru că noi acolo ne-am născut, la Elias și CFR 2. Foarte mulți dintre noi avem familii dincolo de Dâmbovița, care vorbesc aceeași limbă și ne așteaptă cu brațele deschise. De fiecare dată când văd Arcul de Triumf îmi vine să plâng», a declarat Ion Pițigoi, revoluționar.

Se pare că sentimentul unionist este reciproc. Informații de ultimă oră arată că mai multe autobuze 300 au deviat de la traseu, aflându-se în acest moment cantonate in zona Parcul Tineretului. «Suntem gata să intervenim și să-i aducem dincolo de baricade pe eroii din sectorul 4», a menționat unul dintre șoferi. Pentru a detensiona situația, Comisia Europeană a anunțat că va organiza o reuniune în zilele următoare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
16 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult