America şi Rusia sunt la un pas de război! În Siria, cele două tabere se acuză reciproc că din cauza aglomeraţiei abia dacă mai prinzi un loc bun de bombardat. Piloţii de bombardiere stau la cozi, iar nervii sunt întinşi la maxim.coada_bombardament_siria.jpg

“Stau de la 4 dimineaţa în avion şi n-am bombardat nimica! Îşi bat joc de noi! E inadmisibil. Pentru ce m-au mai recrutat? Ca să mă păcălească aşa?”, declară revoltat Michael McDogson, pilot american de bombardier.

Ruşii spun însă că americanii au de multe ori prioritate la bombardamente: “Se bombardează pe pile! Vin americanii dimineaţa, iau toate ţintele şi pe urmă noi ne uităm lung, tragem în ruine. Săptămâna asta n-am bombardat niciun bloc”, spune Ghenadi, pilot de Suhoi. Piloţii de bombardiere spun că deja nu mai suportă şi dacă nu pot să bombardeze arabi se vor duce prin România şi Bulgaria, să bombardeze sate de ţigani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 05.10.2015 08:22 Politic

National Cinematografic