Tensiuni între premier şi liderul PSD? Dragnea nu ştie ce să-i ia lui Grindeanu de Dragobete

Apar rupturi în partidul de guvernământ? Surse din conducerea PSD spun că, deşi a trecut mai bine de jumătate din zi, Liviu Dragnea încă nu i-a luat nimic lui Sorin Grindeanu de Dragobete. Potrivit apropiaţilor, încă nu se ştie dacă cei doi sunt certaţi sau dacă liderul social-democrat vrea să îi facă partenerului său o surpriză romantică mai pe seară.

“Grindeanu părea destul de abătut azi dimineaţă”, spune un prieten al pemierului, care a discutat cu acesta mai devreme, la coafor. “Spunea că nu se aşteaptă la mic dejun în pat sau bijuterii scumpe, dar măcar un buchet de ghiocei putea să-i ia, ce naiba, sunt doi lei în piaţă. Liviu ştie cât de mult îi plac lui Sorin ghioceii.”

“Eu nu cred că există astfel de tensiuni la vârful partidului. Sigur are Dragnea un plan. Poate i-a cumpărat nişte bilete la spa şi vrea să i le ofere la cină. Sau poate are de gând să-i pună marea întrebare! Vai, ar fi atât de romantic!”, a declarat Victor Ponta, cu vădite urme de gelozie în glas.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 februarie 2017 14:02

Alte articole

Vezi mai mult