Teo: „Vin cu Tănţelu ca să fac curăţenie în clasa politică”

Cu doar câteva zile înainte de alegerile din colegiul 19, candidata PDL Teo Trandafir a cooptat în echipa sa o persoană cu greutate: fosta sa asistentă, Tanţa. „Am venit cu Tănţelu ca să fac curăţenie în clasa politică” a declarat, mândră de achiziţia sa, Teo.

„Imediat ce voi câştiga alegerile, o voi pune pe Tanţa să facă curăţenie în toate cotloanele Parlamentului. Totul, mai puţin covoarele, pentru care o să apelez la Mircea Badea, să le bată el. Mi-a promis că, dacă e ceva de bătut prin Parlament, mă ajută cu plăcere.”

Teo, favorită în sondaje pe tronsonul orar de prime time

Ultimele sondaje efectuate o arată favorită pe Teo, în special pe tronsonul orar 19-21. Sociologii spun că acest interval contează cel mai mult, practic pe el se bat toţi candidaţii.

Sebastian Lăzăroiu, sociolog: „Potrivit cifrelor noastre, Teo are un avans clar pe tronsonul orar 17-19, dar era normal, la ora asta obişnuia să-şi ţină
emisiunea. Interesant e că avantantajul se menţine şi în intervalul de prime time 19-21. Aici e competiţia adevărată, aici se bat partidele pe alegători.”

Contracandidata lui Teo, conservatoarea Liliana Mincă susţine că sondajele nu sunt relevante. Ea a explicat că pe Teo o votează în special persoanele fără educaţie, cu venituri mici şi cu burtă. “Trebuie să ne uităm şi la calitatea celor care votează, nu doar să numărăm voturile”, a declarat Liliana Mincă.

”Pe Teo o votează toţi maneliştii pe care-i aducea în emisiune. Dacă vă uitaţi pe sondajele amănunţite, duminică o vor vota preponderent persoanele fără şcoală şi cu venituri mici, poate chiar din mediul rural. Stimaţi alegători, chiar vreţi să fiţi una dintre aceste persoane?”

Mircea Badea a analizat şi el cele mai recente sondaje. Realizatorul tv a citit rezultatele cercetării sociologice aseară, în direct, lăudându-se că Teo mătură pe jos cu concurenţa.

”Reţineţi, Teo are rezultatele astea aproape singură. Imaginaţi-vă ce procente scotea dacă, pe lângă Tanţa, ar fi colaborat cu Nicoleta Luciu şi Carmen Şerban,” a ţinut să sublinieze Mircea Badea.

Potrivit surselor noastre, în caz că Teo se retrage în ultimul moment din cursa electorală sau îşi dă demisia din funcţia de deputat, PDL are de gând să-l pună în locul ei pe Măruţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 aprilie 2010 08:26
Citește mai mult despre: alegeri PDL tanta teo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult