Unul din rușii cu funcție importantă în guvernul României, ministrul de externe Teodor Boris Meleșcanu, are mari emoții în privința viitorului său. Asta pentru că țara noastră se gândește tot mai serios să expulzeze diplomații ruși, sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă președintele Klaus Iohannis.

melescanu_bolsevic.jpg Precaut, Meleșcanu l-a sunat deja pe Ion Iliescu, ca să-l întrebe dacă Moscova are vreo strategie pregătită în cazul în care se va decide expulzarea lui. ”Domnul Meleșcanu este senil și a uitat limba natală, rusa, așa că păstrează legătura cu Moscova prin intermediul domnului Iliescu, a cărui minte și stare de spirit sunt la fel de agere ca acum 50 de ani”, a explicat unul din consilierii lui Meleșcanu.

Regimul de la Kremlin nu este însă deloc îngrijorat de o eventuală expulzare a lui Teodor Boris Meleșcanu. ”Domnul Putin oricum voia să-l schimbe, că e senil și ne dă numai informații inutile”, a povestit un agent KGB. ”El nu mai știe în ce an ne aflăm  și ne tot avertizează că se pregătește o lovitură de stat ca să fie dat jos Ceaușescu, sau că la televizor se face reclamă la o marcă ce sună capitalist, Titan Ice.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 23.03.2018 21:50 Politic

National Cinematografic