Teodor Meleșcanu, pe făraș? România ia în calcul expulzarea diplomaților ruși

Unul din rușii cu funcție importantă în guvernul României, ministrul de externe Teodor Boris Meleșcanu, are mari emoții în privința viitorului său. Asta pentru că țara noastră se gândește tot mai serios să expulzeze diplomații ruși, sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă președintele Klaus Iohannis.

Precaut, Meleșcanu l-a sunat deja pe Ion Iliescu, ca să-l întrebe dacă Moscova are vreo strategie pregătită în cazul în care se va decide expulzarea lui. ”Domnul Meleșcanu este senil și a uitat limba natală, rusa, așa că păstrează legătura cu Moscova prin intermediul domnului Iliescu, a cărui minte și stare de spirit sunt la fel de agere ca acum 50 de ani”, a explicat unul din consilierii lui Meleșcanu.

Regimul de la Kremlin nu este însă deloc îngrijorat de o eventuală expulzare a lui Teodor Boris Meleșcanu. ”Domnul Putin oricum voia să-l schimbe, că e senil și ne dă numai informații inutile”, a povestit un agent KGB. ”El nu mai știe în ce an ne aflăm  și ne tot avertizează că se pregătește o lovitură de stat ca să fie dat jos Ceaușescu, sau că la televizor se face reclamă la o marcă ce sună capitalist, Titan Ice.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
23 martie 2018 19:50
Citește mai mult despre: diplomat expulzare Melescanu rus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult