După numeroase experimente ratate, ministrul Euglen Orlando Teodorovici iese la rampă cu un nou plan pentru redresarea economică a ţării!

Potrivit unui studiu comandat de ministrul Finanţelor, dacă fiecare român şi-ar face card Revolut de pe linkul Guvernului, atât Guvernul, cât şi fiecare român ar câştiga câte 50 de lei.

teodorovici_revolut.jpg
"Poate părea puţin, dar gândiţi-vă, înseamnă aproape un miliard de lei la bugetul de stat, complet gratis, plus un miliard de lei pe care populaţia i-ar putea cheltui pe bunuri şi servicii", spune Teodorovici, convins că găselniţa sa va scoate ţara din mizerie.

Singurii care i-ar putea încurca planurile ministrului, românii care şi-au făcut deja Revolut de pe alt link, ar putea fi obligaţi să presteze muncă în folosul comunităţii pentru a-şi achita datoria de 50 de lei la stat, adaugă surse din Palatul Victoria.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 02.10.2019 18:59 Politic

National Cinematografic