Scandal în lumea comediei! Celebrii umorişti Teo, Vio şi Costel au aflat în această dimineaţă că le-au fost furate numele de scenă - şi nu de către oricine, ci de oficialităţi de prim rang ale statului român.

turneu_teo_vio_costel.jpg
"Lansăm oficial turneul naţional de stand-up 'Guvernul Comediei', cu Eugen Teodorovici, Viorica Dăncilă şi Petre Daea, cunoscuţi ca Teo, Vio şi Costel! Aceştia vă vor aduce zâmbetul pe buze în zeci de case de cultură din întreaga ţară, începând cu luna iulie", a anunţat purtătorul de cuvânt al Palatului Victoria.

"O să fie super distractiv", a declarat Viorica Dăncilă, alias Vio. "Eu şi Teo vom spune glume din programul de guvernare, iar Daea - pardon, Costel - are un program special, roast-ul cormoranului."

"Nu ştiu de ce suntem acuzaţi că am fi furat numele cuiva. Noi le-am inventat! Teo vine de la Teodorovici, Vio de la Viorica şi Costel de la Daea, dar ştiţi că el are o minte mai specială", a precizat ministrul Finanţelor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 21.06.2019 19:15 Politic

National Cinematografic