E suficient ca un judecător să-l nimerească cu ciocănelul, dar e important să fie un ciocănel din oţel valyrianFanii "Game of Thrones" şi ai politicii româneşti generează zi de zi ipoteze trăsnite! Cea mai nouă, lansată de un spectator din Capitală, e că Liviu Dragnea funcţionează similar cu Regele Nopţii din serial, şi că - atenţie - dacă e condamnat la închisoare, odată cu el intră automat toţi ceilalţi zombălăi din partid.

dragnea_nk_teorie_ingenioasă.jpg
"V-aţi uitat la [SPOILER], nu-i aşa? Aţi văzut cum [SPOILER SPOILER]? Aşa e şi cu Dragnea. Dacă [SPOILER] el la puşcărie, în momentul ăla se rupe vraja care îi ţine în libertate pe toţi pesediştii creaţi de el", spune Mihai Nelu, autorul controversatei teorii.

"E suficient ca un judecător să-l nimerească cu ciocănelul, dar e important să fie un ciocănel din oţel valyrian", adaugă fanul celor două universuri fantastice.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 03.05.2019 10:51 Politic

National Cinematografic