Teorie şocantă: Sărbătorile legale, un concept inventat de bulgari ca să le trimitem turişti

Tot ce ştim despre sărbătorile legale ar putea fi greşit! Adepţii teoriilor conspiraţioniste susţin că majoritatea zilelor libere, printre care Rusaliile, 1 Mai şi weekendurile, ar fi fost introduse clandestin în legislaţia română de agenţi bulgari sub acoperire – cu scopul de a umple cuferele hotelierilor din Albena şi Nisipurile de Aur.

“Bulgarii ştiu că românii îi umplu de bani ori de câte ori au câteva zile libere la rând”, susţine István Király, patriotul român care a dat conspiraţia în vileag. “De aceea şi-au infiltrat cadrele în structurile legislative ale ţării noastre. De atunci a început să se umple calendarul de sărbători legale. 1 Mai? Un prilej să mergi la all-inclusive la Albena. 1 Decembrie? Nimic altceva decât o invitaţie făţişă la Bansko, la schi!”

Mai mult decât atât, spune Király, majoritatea românilor care îşi iau concediu, sub diferite pretexte, sunt fie bulgari sub acoperire, fie spălaţi pe creier de nişte “unde misterioase de turism” emise de bulgari prin antene secrete, amplasate la Dunăre.

“Bulgarii ne programează subliminal să ne luăm liber, ca să mergem în staţiunile lor”, susţine patriotul român, convins că efectul protector al Carpaţilor explică şi de ce ardelenii par să muncească mai mult.

Scris de Vasile
5 iunie 2014 10:06

Alte articole

Vezi mai mult