Teroare în Cotroceni! Sute de parbrize sparte de Iohannis cu mingile de golf

Klaus Iohannis deja exagerează cu golful. Doar azi, sute de mașini care au trecut pe lângă Palatul Cotroceni s-au ales cu parbrizul spart din cauza mingilor de golf date de președintele țării peste gard. Mai grav este faptul că unele mingi pare c-au fost date intenționat de Iohannis spre mașini, nicidecum accidental.

Și nu doar șoferii care au trecut prin zona Palatului Cotroceni au avut de suferit din cauza pasiunii pentru golf a lui Klaus Iohannis. Cel puțin trei angajați ai SPP au fost accidentați destul de serios de mașina de golf a președintelui, cu care circulă ca nebunul prin curtea Palatului Cotroceni, după cum au confirmat deja mai multe surse.

Klaus Iohannis promite însă că astfel de accidente nu se vor repeta. „Am decis să nu mai joc deloc golf la Palatul Cotroceni“, a spus acesta. „Am pus ochii pe terenul de peste drum de palat, e grădina botanică acolo. Am dat ordin să fie totul ras și să se transforme locul într-un frumos teren de golf, unde să mă joc fără să-i mai deranjez pe bucureșteni.“

Scris de Calin
20 septembrie 2021 16:09
Citește mai mult despre: iohannis

Alte articole

Vezi mai mult