Teroare! Liechtenstein s-a scufundat, după ce un hârciog a scos capul din pământ

Tragediile se ţin lanţ pentru Liechtenstein, deşi cea mai recentă dintre acestea poate foarte bine să fi fost şi ultima dintre ele. Micuţul stat a fost şters de pe faţa pământului, după ce un hârciog a scos capul din pământ chiar în dreptul acestuia. Astfel, Liechtenstein nu a avut nici o şansă, scufundându-se în abisul creat de animalul care nu ieşise decât să ia o gură de aer.

“E păcat că s-a întâmplat asta, e o mare tragedie. Gândurile şi rugăciunile mele se duc acum către cele două familii care alcătuiau populaţia Liechtensteinului. Erau oameni buni, nu deranjau niciodată, nu dădeau muzica tare, nu-mi umpleau curtea de fum de grătar. Dumnezeu să-i odihnească”, spune Hans Gretel, unul dintre vecinii Liechtensteinului.

Tragedia este, totuşi, inexplicabilă, având în vedere că Liechtenstein deţinea un sistem lego modern de monitorizare a tunelurilor săpate de diferite animale din fauna europeană, precum şi un scut anti-hârciog de ultimă generaţie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
9 martie 2014 08:03

Alte articole

Vezi mai mult