Teroriştii se plâng: “Ca să-ţi faci paşaport fals în România îţi trebuie un teanc de acte false”

Certificat de naştere fals, dosar cu şină fals, buletin fals, trei feluri de timbre fiscale false şi ore întregi de aşteptat la tot felul de ghişee obscure – iată experienţa personală a unui terorist dornic să obţină un paşaport fals pe teritoriul României.

Sperând să ajungă în Europa de Vest, jihadistul yemenit Ganush al-Mutabal spune că a făcut cerere în urmă cu mai bine de 3 luni pentru un paşaport fals pe numele Grigore Popescu. Folosindu-se de acest act, teroristul urma să pătrundă în Ungaria, unde era aşteptat de mai mulţi confraţi ai săi.

“Trebuia să jihadizăm Europa împreună, dar uite, ei au plecat fără mine fiindcă eu nu reuşeam să iau afurisitul ăla de paşaport fals!”, spune al-Mutabal, izbucnind în lacrimi. “Dacă ştiam, strângeam nişte bani falşi pentru şpagă, dar am fost bou şi am avut încredere în sistem!”

“Facem tot posibilul, domnule al-Mutabal. Nu uitaţi să depuneţi cererea falsă la ghişeul 8 şi reveniţi vineri între 11 şi 11.45”, spune un funcţionar al pieţei negre din Bucureşti, butonând intens un joc de Solitaire piratat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 martie 2016 16:03
Citește mai mult despre: acte false birocratie ISIS pasaport teroristi

Alte articole

Vezi mai mult