Protestele anti-Iohannis de la Cotroceni ar putea lua o amploare fără precedent! Pe lângă topirea zăpezii, câteva măsuri adoptate recent de guvernul PSD vor spori garantat prezenţa la mitingul Puterii. Printre altele, oricine vine să strige împotriva preşedintelui timp de o oră va primi un an în plus de vechime la pensie, iar numeroase bonusuri vor fi acordate suplimentar pentru pancarte amuzante, suflat energic în vuvuzelă sau coregrafii spectaculoase.
 protest_pesedisti_cotroceni.jpg

“Dacă Soros poate, putem şi noi. În fond, spre deosebire de dumnealui, noi nu plătim nimic din buzunarul nostru”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, înfulecând o ceafă de porc la cantina Palatului Victoria.

Printre cele mai avantajate de noua hotărâre a executivului este Floricica Dansatoarea, cunoscută cântăreaţă şi vloggeriţă bucureşteană, care a acumulat deja, potrivit documentelor de prezenţă, 490 de ani de muncă în condiţii deosebit de grele în domeniul exploatărilor miniere, plus o pensie specială de magistrat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 14.02.2017 18:39 Politic

National Cinematografic