Tintește postul lui Dăncilă de la BNR? Raluca Turcan o ține din gafă-n gafă

Analiștii politici și cei economici sunt îngrijoați referitor la ultimele evenimente de pe piață. Deși toată lumea a luat în derâdere gafa făcută de ministrul Raluca Turcan și au crezut că e vorba doar de o prostie simplă, numeroși experți susțin că, de fapt, la mijloc este un act de viclenie.

Aflată aproape de finalul unei cariere politice având în vedere că aproape niciun estetician nu-i mai poate salva viața iar sondajele arată că electoratul nu e înclinat să voteze cu Smeagol, Raluca Turcan își pregătește un post călduț la Banca Națională, unde poate încasa pensii, salarii, prime și multe alte avantaje până la moarte. Iar pentru a intra în atenția lui Mugur Isărescu, pensionarul aflat la conducerea BNR trebuie să facă și mai multe gafe, ca să-i ia locul Vioricăi Dăncilă.

Situația nu e așa simplă pe cât pare, pe de o parte, da, Raluca Turcan are un avantaj că-i proastă lemn, dar Viorica Dăncilă este totuși mai experimentată și extrem de ambițioasă. Chiar în această dimineață consiliera guvernatorului Isărescu a desenat mai multe floricele și pinguini triști pe un lot nou de bancnote ce urmează să intre în circulație ca să arate că se preocupă de probleme de mediu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 iulie 2021 16:07
Citește mai mult despre: raluca turcan Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult