Tintește postul lui Dăncilă de la BNR? Raluca Turcan o ține din gafă-n gafă

Analiștii politici și cei economici sunt îngrijoați referitor la ultimele evenimente de pe piață. Deși toată lumea a luat în derâdere gafa făcută de ministrul Raluca Turcan și au crezut că e vorba doar de o prostie simplă, numeroși experți susțin că, de fapt, la mijloc este un act de viclenie.

Aflată aproape de finalul unei cariere politice având în vedere că aproape niciun estetician nu-i mai poate salva viața iar sondajele arată că electoratul nu e înclinat să voteze cu Smeagol, Raluca Turcan își pregătește un post călduț la Banca Națională, unde poate încasa pensii, salarii, prime și multe alte avantaje până la moarte. Iar pentru a intra în atenția lui Mugur Isărescu, pensionarul aflat la conducerea BNR trebuie să facă și mai multe gafe, ca să-i ia locul Vioricăi Dăncilă.

Situația nu e așa simplă pe cât pare, pe de o parte, da, Raluca Turcan are un avantaj că-i proastă lemn, dar Viorica Dăncilă este totuși mai experimentată și extrem de ambițioasă. Chiar în această dimineață consiliera guvernatorului Isărescu a desenat mai multe floricele și pinguini triști pe un lot nou de bancnote ce urmează să intre în circulație ca să arate că se preocupă de probleme de mediu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
27 iulie 2021 16:07
Citește mai mult despre: raluca turcan Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult