Reprezentanţii poporului au analizat foarte serios legea şi au decis că legea anti-fumat trebuie adoptată de urgenţă, dar cu un mic amendament, care prevede că fumatul este acum obligatoriu în absolut orice incintă, inclusiv în şcoli, spitale şi biserici.lege_ani_fumat_zgonea.jpg

“Ca să putem plăti 10% în plus la salariu tuturor bugetarilor, românii trebuie să fumeze cu cap, adică mai mult, ca să încasăm taxe mai mari. Dacă ai intrat într-un spaţiu închis, aprinzi o ţigară. Ce mare lucru?În şcoli, acolo unde este posibil vor fuma elevii, iar la clasele mai mici va fuma învăţătorul sau profesorul. Dacă profesorul este nefumător, va fuma un suplinitor", a explicat Valeriu Zgonea.

Ca să atragă atenţia asupra importanţei legii, senatoarea Cristiana Anghel a venit îmbrăcată într-un costum făcut din chiştoace. Aceasta a spus că cei care vor aer curat să stea afară, oamenii normali, care mai şi intră într-un bar, trebuie să fumeze imediat.

Pentru că dezbaterile au fost lungi şi se făcuse fum în plen, Parlamentul a decis să se instaleze un sistem de aspirare a fumului, în valoare de 400 de milioane de Euro, banii urmând să fie luaţi de la autostrăzi şi de la metroul din Drumul Taberei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 25.11.2015 17:04 Politic

National Cinematografic