Eternul Dorel! În urma unei greşeli regretabile, muncitorii de la Autostrăzi au început cu un heirupism tipic să demoleze alt sector al Autostrăzii A1. În loc să demoleze la Aciliu, au demolat la Sebeş, pe un sector de autostradă complet nou şi impecabil.autostrada_demolata_gresit.jpg

E cu atât mai jenant cu cât s-a făcut o inaugurare oficială de demolare, primarul tăind panglica. În timpul inaugurării un muncitor s-a împiedicat în panglică şi a căzut peste detonator, aruncând în aer o bucată consistentă din autostradă.

Cel mai nasol a fost că Doreii n-au pus nici semne de avertizare, şi mai mulţi şoferi au căzut în şanţul apărut subit în asfalt. Autorităţile au încercat să remedieze problema şi au făcut un sens giratoriu, în care s-au blocat mii de maşini, pentru că românii pur şi simplu nu ştiu regula din sensul giratoriu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 16.10.2015 17:25 Politic

National Cinematografic