Tipic! România, disperată să iasă acum din Europa fiindcă la anul are preşedinţia UE şi e de muncă

În spatele campaniei ROEXIT nu se află acel șofer care se dă „colonelul SRI Dragomir” și nici măcar nu este o diversiune lansată de Dragnea pentru că i s-a mai deschis un dosar, nu. Toate indiciile arată că, de fapt, românii se gândesc tot mai mult să iasă din UE că la anul vor prelua președinția și asta presupune ceva muncă.

„Din păcate președinția UE nu e ca președinția României, de poți să vii beat la serviciu, deloc sau de-a dreptul bolșevic. Nu, acolo e o treabă serioasă, ai de făcut întâlniri, negocieri, planuri, propuneri, se muncește de dimineața până seara și nu prea ai timp de concedii!”, a explicat o sursă de la Bruxelles. Se pare că atunci când oficialii români au fost întrebați dacă sunt pregătiți pentru un asemenea nivel de implicare și de muncă, aceștia au răspuns „munca este pentru tractoare”.

În ședința de guvern de ieri, Viorica Dăncilă a citit de pe foaie că nu se pune problema unui ROEXIT și că suntem încrezători în parcursul nostru european, dar să nu vină ăia să ne spună ce să facem la noi în țară. După ce au încetat aplauzele ședința de Guvern a continuat și s-au căutat noi soluții de împrumut public întrucât nu mai sunt bani de salarii și pensii de vreo două luni.

Scris de Ef
5 octombrie 2018 08:10
Citește mai mult despre: munca roexit UE

Alte articole

Vezi mai mult