Nici în cele mai negre perioade pentru economia naţională, ţara noastră nu se dezminte! Recent, Guvernul a împrumutat mai bine de 3 miliarde de euro de pe piaţa externă, dar nu pentru pensii şi salarii, cum s-a speculat, ci pentru un televizor imens, cu diagonala de aproape un kilometru.

"3 miliarde, da, dar redus de la 3 miliarde jumate! Nu puteam rata aşa o ofertă, nici de Black Friday n-am văzut preţ atât de bun la un televizor atât de mare", explică Eugen Teodorovici.

plasma_1km_imprumut_extern.jpg
"În plus, faptul că l-am luat în rate pe 30 de ani înseamnă că nici n-o să simţim cheltuiala, mai ales după 2025, când terminăm de plătit ratele pentru iPhone-ul ăla din aur masiv", adaugă ministrul de Finanţe.

Potrivit autorităţilor, imediat ce va fi livrat de curierul uriaş, televizorul uriaş va fi amplasat pe Casa Poporului şi va fi rotit periodic, pentru ca întreaga Capitală să se poată uita în voie la Antena 3, telenovele turceşti şi ocazionalul documentar despre dugongii din Oceanul Indian.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.03.2019 15:58 Politic

National Cinematografic