Încă o amânare în dosarul Dragnea, de data aceasta în redacția Timesnewroman. După dezbateri încheiate seara târziu, redacția a decis ca abia pe 27 mai să fie tratat acest subiect, vestea bună fiind însă că pe 27 mai va fi cu publicare.homosexuali_romani2.jpg

Deși inițial se ceruse o amânare până pe 5 iunie, exista pericolul ca articolul să fie refăcut de la zero, pentru că toți cei din completul TNR sunt afectați direct de infractor: Ovi are depus dosarul de pensionare, Eftimie se retrage la Brașov, Ionuț a cerut să fie recuzat pentru că a dat înainte pe Facebook ce decizie va lua în legătură cu articolul, iar Vasile a desenat o pulă(obscenitate) pe sentință. Decizia lui Călin era și mai previzibilă, el susține să fie audiat încă o dată Nea Costel, Drojdier. 

Evident, există pericolul ca între timp Dragnea să dea un OUG privind interzicerea TNR sau o amnistie generală a articolelor negative la adresa puterii, aparent fără impact asupra articolelor despre el, cu pretextul interzicerii știrilor false.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 21.05.2019 10:37 Politic

National Cinematografic