Încă o amânare în dosarul Dragnea, de data aceasta în redacția Timesnewroman. După dezbateri încheiate seara târziu, redacția a decis ca abia pe 27 mai să fie tratat acest subiect, vestea bună fiind însă că pe 27 mai va fi cu publicare.homosexuali_romani2.jpg

Deși inițial se ceruse o amânare până pe 5 iunie, exista pericolul ca articolul să fie refăcut de la zero, pentru că toți cei din completul TNR sunt afectați direct de infractor: Ovi are depus dosarul de pensionare, Eftimie se retrage la Brașov, Ionuț a cerut să fie recuzat pentru că a dat înainte pe Facebook ce decizie va lua în legătură cu articolul, iar Vasile a desenat o pulă(obscenitate) pe sentință. Decizia lui Călin era și mai previzibilă, el susține să fie audiat încă o dată Nea Costel, Drojdier. 

Evident, există pericolul ca între timp Dragnea să dea un OUG privind interzicerea TNR sau o amnistie generală a articolelor negative la adresa puterii, aparent fără impact asupra articolelor despre el, cu pretextul interzicerii știrilor false.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Tuesday, 21.05.2019 07:37 Politic

National Cinematografic