Toate cluburile cu probleme se mută în Sectorul 4, pentru că primarul Piedone dă avize pentru orice

Iresponsabilii care vor în continuare să facă bani punând în pericol viaţa oamenilor au un aliat de nădejde: primarul corupt Cristian Piedone. Toţi patronii de cârciumi fără autorizaţie, sau cu condiţii periculoase de funcţionare au fost invitaţi să se mute în Sectorul 4, pentru că Piedone le-a promis că îi acoperă cu acte şi nu riscă nimic.

“Vrei să repeţi tragedia din Colectiv? Hai în Sectorul 4, dai o declaraţie pe proprie răspundere şi îţi dau autorizaţie de funcţionare! Ce e aşa greu? Nu vedeţi că nu riscăm nimic, că nu am fost arestat, deşi pe autorizaţia de funcţionare a clubului Colectiv e semnătura mea?”, a declarat Piedone, invitându-i pe toţi patronii criminali să se asocieze cu grupul de criminali din Primăria Sector 4.

“Totul e foarte simplu. Trebuie doar să-mi daţi mie o şpagă personal, apoi o şpagă la Poliţia Comunitară şi din când în când nişte şpăgi, când vin inspectorii să vă controleze. Dar dacă îmi daţi mie o şpagă mai măricică, vă anunţ din timp când vin, ca să nu aveţi probleme”, a mai spus Piedone, care refuză să demisioneze, deşi e vinovat moral de moartea atâtor tineri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 noiembrie 2015 01:11

Alte articole

Vezi mai mult