Tombolă USL pentru referendum: „Mai multe voturi, mai multe şanse de câştig”

Liderii USL consideră că au găsit strategia prin care să obţină numărul necesar de voturi pentru demiterea lui Traian Băsescu: la tombolele pe care le organizează pentru participanţii la referendum vor avea şanse de câştig doar cei care votează de mai multe ori. „Cei care votează o singură dată nu vor primi bilet pentru tombolă”, a decretat Victor Ponta.

„Suntem fix în perioada concediilor, deci trebuie să încurajăm turismul electoral. Toţi românii trebuie să ştie că mai multe voturi înseamnă mai multe şanse de câştig la tombolele noastre. Iar premiile de la tombolă vor fi acordate doar dacă Băsescu este demis în urma referendumului”, l-a completat Crin Antonescu.

Liderii USL au gândit şi o serie de măsuri care să faciliteze votul multiplu. Astfel, distanţa dintre secţiile de votare nu trebuie să fie mai mare de 100 de metri, astfel încât românii să nu piardă prea mult timp pe drum. De asemenea, fiecare secţie va avea un ghid, care îi va îndruma pe votanţi spre următoarea cea mai apropiată secţie de votare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 iulie 2012 16:07

Alte articole

Vezi mai mult