Vine Moşu’! La Parlament căutările pe Google au fost foarte intense, cea mai frecventă fiind “Ce cadou să-i iau Codruţei să nu mă aresteze?”, pe locul 2 “Ce parfum îi place Codruţei Kövesi?”, şi pe locul 3 “Câtă alifie îmi trebuie la bulău?”, de unde reiese că foarte mulţi parlamentari sunt resemnaţi.codruta_kovesi.jpg

Mulţi bandiţi din parlament, obişnuiţi cu manţogăriile, au încercat prin interpuşi să afle ce gusturi are şefa DNA. Alţii şi-au riscat libertatea, apropiindu-se de sediu şi au întrebat la portar cam ce şi-ar dori Codruţa.

Mai mult, din dosarul cu spionii israelieni de la Black Cube a reieşit că aceştia fuseseră puşi de Tăriceanu şi alţi mafioţi s-o înregistreze pe Codruţa ca să afle dacă spune cuiva ce cadouri ar vrea. Şefa DNA nu a comentat, spunând doar că ea de Moş Nicolae are toate cadourile pe care şi le putea dori: 588 de infractori şi acoliţii lor, toţi cu probleme cu legea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 05.12.2016 16:51 Politic

National Cinematografic