Torţionarul Vişinescu, 20 de ani de puşcărie. Instanţa l-a numit director la Jilava

„Știe să bată, lăsați-l să bată”. Aceasta a fost motivarea instanței care l-a condamnat pe cunoscutul torționar Alexandru Vișinescu la 20 de ani de pușcărie. Torționarul a fost obligat de instanță să conducă penitenciarul Jilava. „De unde să plătească daunele alea materiale, doar din pensia aia amărâtă de 6000 de lei? Să pună osul și ranga la muncă, să scoată banii”, a motivat instanța.

Vișinescu nu a părut mulțumit de decizie, ba chiar a bătut doi grefieri pe holul Tribunalului, și a anunțat că face recurs. „Măcar 25 de ani dacă îmi dădeau, că mă simt în vână și deținuți avem, slavă lui Stalin”, a spus torționarul.

Sentința nu este definitivă și, până se va se va lua o decizie în acest caz, Vișinescu va trebui să suporte în continuare viața de civil, în blocul de colonei în care locuiește. „Mă mai întrețin cu vechii colegi, mai vine câte unul pe la mine și ieșim seara, când nu e căldură așa mare, să batem câte un intelectual. Dar nu e ca pe vremuri, când era în celulă și n-avea pe unde să scape. Ăștia, noua generație, nici nu mai țin la bătaie, din doi pumni a adormit, strică tot hazul”, a mărturisit Vișinescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 iulie 2015 14:07

Alte articole

Vezi mai mult