Tot mai mulţi bucureşteni îşi cumpără iepuri aurii, că se închiriază cu mai mulţi bani decât un apartament

Se sparge bula imobiliară? După ce au văzut că Primăria Sectorului 6 a închiriat 6 iepuri cu 25.000 de euro pe 2 luni, bucureştenii au început să se reorienteze, cum era şi firesc, de la apartamente către iepuri aurii. La ghişeele băncilor s-au format cozi pentru credite de nevoi personale şi firma care vinde iepuri a fost asaltată de clienţi, care urlă să se dea câte un singur iepure aurit, să ajungă la toată lumea.

“În loc să-mi cumpăr o garsonieră, pe care o pot închiria cu 400 de euro pe două luni, am decis să fac un credit şi să-mi cumpăr 120 de iepuri auriţi, cu care încasez de la stat 500.000 euro în cele 2 luni. Din aceşti bani achit integral creditul şi pot să îmi cumpăr 10 garsoniere, sau 1200 de iepuri auriţi, în funcţie de cum e piaţa atunci”, spune un bucureştean.

Un mare avantaj e că la un iepure doar primeşti bani, nu vine administratorul să-i plăteşti întreţinerea. Din păcate, există şi costuri ascunse. Iepurii auriţi trebuie păziţi încontinuu, pentru că sunt mulţi care vor să-i fure şi să se îmbogăţească şi ei rapid.

Scris de Ionut
30 martie 2018 16:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult