Tot mai mulţi pensionari, îngrijoraţi că cineva de la SRI le interceptează aparatele auditive

Cele mai bine păstrate secrete ale pensionarilor, precum cheia succesului la table, arta tărăgănării unei cozi sau cel mai lung traseu cu RATB-ul până în Cişmigiu, ar putea fi în pericol! Cel puţin aşa susţine un vârstnic din cartierul bucureştean Titan, care a emis o ipoteză cutremurătoare: peste 70% din aparatele auditive, spune acesta, sunt ascultate în mod frecvent de SRI şi STS.

“Aud deseori un ţiuit în casca aparatului auditiv, de parcă ar fi cineva acolo care mă ascultă, cel mai probabil un tânăr, pentru că ei nu mai au pic de respect în ziua de azi”, explică pensionarul. “Personal, cred că vrea să afle cel mai bine păstrat secret al meu, de unde iau păstârnac cu 50 de bani mai ieftin decât toţi ceilalţi pensionari din bloc. Ajunsă pe mâinile cui nu trebuie, vă daţi seama câte ar schimba informaţia asta!”

“I-am convins şi pe ceilalţi că băieţii cu ochi albaştri le interceptează aparatele auditive, şi acum, când stăm în faţa blocului, nu mai bombănim decât cifrat, folosind cuvinte ştiute numai de noi. Se uită lumea ciudat, dar măcar SRI-ul nu va afla niciodată ce adeziv pentru proteză folosim! Să le încerce singur pe toate”, a adăugat vârstnicul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 august 2013 10:08

Alte articole

Vezi mai mult