Tot România e de vină! Cei mai mulţi sirieni vin în Vest fiindcă i-a impresionat ţăranul cu Maserati

Sună incredibil, dar nu războiul crunt din Siria este principalul motiv pentru care mii de familii îşi asumă toate riscurile şi iau drumul Occidentului! Potrivit unui studiu recent, majoritatea sirienilor îşi doresc să ajungă în Europa de Vest pentru că au fost impresionaţi de Ţăranul cu Maserati, Ţăranul din Spania şi alţi români care se lăudau cu traiul lor îmbelşugat din ţările “civilizate”.

“De ani de zile mă uit pe Youtube la ţăranul cu Maserati”, recunoaşte Bassam al-Wasabi, un tânăr imigrant din Siria. “Ultima dată când l-am văzut, avea un lighean plin cu bani, înota în ei, era atât de fericit! N-am mai rezistat, mi-am vândut toată agoniseala şi am venit în Europa plutind pe o cameră de tractor.”

„Nu ştiu eu să fac mare lucru, dar dacă şi cocalarul ăla inutil trăieşte în lux, înseamnă că în Vest chiar oricine e tratat ca un sultan!”

De-a lungul timpului, mai multe ţări europene au acuzat România că promovează intens conţinutul video cu “gherţoi parveniţi”, sabotând tradiţia multiseculară a respectului faţă de munca cinstită, dar răspunsul ţării noastre a fost mereu că ţăranul cu Maserati e, de fapt, ungur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 septembrie 2015 13:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult