Mii de bărbaţi din întreaga ţară jubilează: saloanele de masaj erotic au program înainte de Paşti! Mulţumită lor, românii nu mai trebuie să frământe cu orele aluatul pentru cozonaci, ci pot apela la serviciile unei profesioniste, care ştie exact unde să pună mâna.

masaj_erotic_framanta_cozonaci.jpg

“Nevastă-mea a fost puţin contrariată că vreau să mă duc la masaj erotic în Vinerea mare, dar i-am arătat nişte clipuri pe youtube care au lăsat-o mască. Au fetele alea o forţă în mâini, creşte cozonacul de trei ori mai mare! Decât să stăm cu orele în bucătăria aia călduroasă, nu mai bine ne uităm noi la un film şi lăsăm pe cineva mai calificat să se ocupe de cocă?”, povesteşte Decebal Popescu, 33 de ani, inginer.

“Mai avem foarte puţine locuri libere, cererea a fost colosală”, spune Adrian Grigore, patronul unui salon de masaj erotic din sectorul 5 al Capitalei. “La noi trebuie să vii doar cu ouăle, laptele şi celelalte ingrediente. Apoi poţi alege între masajul erotic simplu, cu nucă sau chiar cu rahat, dacă eşti puţin pervers. Cei mai mulţi bărbaţi îl preferă cu finalizare - adică băgăm cozonacul şi la cuptor, şi te întorci acasă cu el gata preparat.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 14.04.2017 18:40 Politic

National Cinematografic