Toţi profită de Paşti! Anul ăsta, saloanele de masaj erotic frământă şi cozonaci

Mii de bărbaţi din întreaga ţară jubilează: saloanele de masaj erotic au program înainte de Paşti! Mulţumită lor, românii nu mai trebuie să frământe cu orele aluatul pentru cozonaci, ci pot apela la serviciile unei profesioniste, care ştie exact unde să pună mâna.

„Nevastă-mea a fost puţin contrariată că vreau să mă duc la masaj erotic în Săptămâna Mare, dar i-am arătat nişte clipuri pe YouTube care au lăsat-o mască. Au fetele alea o forţă în mâini, creşte cozonacul de trei ori mai mare! Decât să stăm cu orele în bucătăria aia călduroasă, nu mai bine ne uităm noi la un film şi lăsăm pe cineva mai calificat să se ocupe de cocă?”, povesteşte Decebal Popescu, 33 de ani, inginer.

„Mai avem foarte puţine locuri libere, cererea a fost colosală”, spune Adrian Grigore, patronul unui salon de masaj erotic din sectorul 5 al Capitalei. „La noi trebuie să vii doar cu ouăle, laptele şi celelalte ingrediente. Apoi poţi alege între masajul erotic simplu, cu nucă sau chiar cu rahat, dacă eşti puţin pervers. Cei mai mulţi bărbaţi îl preferă cu finalizare – adică băgăm cozonacul şi la cuptor, şi te întorci acasă cu el gata preparat.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 aprilie 2017 16:40
Citește mai mult despre: cozonac masaj erotic pasti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult